Human Resources by N.D.A.

Descriere proiect

Human Resources by N.D.A este o resursă valoroasă pentru companiile care doresc să își externalizeze funcțiile de resurse umane. Cu o gamă largă de servicii personalizate, o echipă experimentată de profesioniști și un angajament pentru confidențialitate și responsabilitate

Brief-ul

Clientul a solicitat un website onepage modern și concis pentru a-și prezenta eficient serviciile de HR. Website-ul trebuia să fie accesibil pe mobil, cu o navigare facilă, care să prezinte clar serviciile companiei printr-un text concis și elemente vizuale atractive. O secțiune ”Despre noi” convingătoare care să demonstreze expertiza companiei, un formular de contact ușor de utilizat care să faciliteze conectarea rapidă a vizitatorilor.

Abordare

Pentru a crea website-ul hrbynda.ro, s-a urmat o abordare centrată pe nevoile clientului și pe principiile designului web modern. S-au luat în considerare următoarele aspecte:

  • Funcționalitate: Website-ul a fost conceput pentru a fi ușor de utilizat și navigat, oferind o experiență optimă utilizatorilor.
  • Design: S-a utilizat un design modern și atractiv, care reflectă brandul clientului și se potrivește cu publicul țintă.
  • Tehnologie: Website-ul a fost construit folosind platforma WordPress, o platformă versatilă și ușor de gestionat.

Ți-a plăcut acest proiect?

Spune-ne mai multe despre proiectul tău!